14 Şubat 2014 Cuma

TTNET Müzik’ten bir ilk daha Sosyal medya üzerinden sınırsız müzik dinleme dönemi

Türkiye’nin lider dijital müzik platformu TTNET Müzik, kullanıcılarına yepyeni bir hizmet daha sunuyor. Dijital müzik platformlar arasında sadece TTNET Müzik’te yer alan bu yenilik sayesinde kullanıcılar, TTNET Müzik içeriğinden sosyal medyada paylaşılan şarkıları üye girişi gerekmeksizin sınırsız olarak dinleyebilecekler. TTNET Müzik, sosyal medyadan sınırsız müzik dinleme hizmeti ile birlikte yeni tasarımını da yakında kullanıcılarının beğenisine sunacak.


Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, yepyeni hizmetler sunmaya, “ilk”lere imza atmaya devam ediyor.
Dijital müzik platformları arasında sadece TTNET Müzik’te bulunan bu hizmet ile müzikseverler sosyal medya üzerinden sınırsız müzik dinleme dönemini başlatıyor. Kullanıcılar TTNET Müzik içeriğinden Facebook, Twitter gibi sosyal mecralarda paylaşılan şarkıların ilk 30 saniyesini değil, tamamını sınırsız olarak dinleyebilecekler. Üstelik bu ayrıcalığı yaşamak için üye girişi yapmak gerekmeyecek.
Milyonlarca şarkıyı müzikseverlerle buluşturan Türkiye’nin lider dijital müzik platformu TTNET Müzik, geliştirdiği bu yeni hizmetle dijital müziği daha da yaygınlaştırmaya hazırlanıyor. Müzik yapımcıları lisans anlaşmalarına göre belirli yapım şirketlerini kapsayan bu çalışmanın yakında tüm sektöre yayılması bekleniyor.

www.ttnetmuzik.com.tr

TTNET Müzik Hakkında

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, dijital müzik sektöründe öncü ve lider konumundadır. Milyonlarca yerli ve yabancı şarkının yer aldığı TTNET Müzik’te müzikseverler, şarkıları yüksek kalitede dinleyebilmektedirler. TTNET Müzik’te şarkıları MP3 formatında indirebilmek için paket satın almak gerekmektedir.
Müzikseverler TTNET Müzik’te ayrıca, müzik dünyasındaki son gelişmeleri takip edebilmekte, sanatçıların biyografilerine, videolarına ve fotoğraf galerilerine ulaşabilmektedirler.
En yeni albümleri, şarkıları ve klipleri daha hiçbir yerde yayınlanmadan takipçilerine sunan TTNET Müzik, müzikseverler ve müzik sektörü için bir referans noktası olarak konumlanmaktadır. TTNET Müzik’teki tüm şarkılar, Meslek Birlikleri ve Yabancı Müzik Firmaları tarafından onaylı ve telifi ödenmiş şarkılar listesinde yer almaktadır.
TTNET Müzik, sunduğu eğlenceli özelliklerle kullanıcılarının müzik keyfini ikiye katlamaktadır. Müzikseverler TTNET Müzik’te 200 şarkıyı bir araya getirerek kendi şarkı listelerini oluşturabilmektedirler. Ayrıca editörler tarafından hazırlanan değişik türlerde şarkı listeleri de bulunmaktadır. TTNET Müzik, “müzik türüne” ya da “moda” göre seçim yapma imkanı veren radyo özelliği de sunmaktadır.
Müzikseverler TTNET Müzik’te yer alan milyonlarca şarkıyı TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra; TTNET Mobil Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Mobil Müzik Android uygulaması üzerinden de dinleyebilmektedirler.
www.ttnetmuzik.com.tr

TTNET Hakkında

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan,  müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sunan TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL, fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL ve Metro Ethernet internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve Cep servisi ile ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında yerli ve yabancı birçok şarkıyı dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk internet şirketi olma kimliği kazanmıştır.  www.ttnet.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder