4 Şubat 2014 Salı

Aşk kilidinizi #askkilidi tweet’leyin, n11.com’dan hediye kazanın!

Alışverişin uğurlu adresi n11.com, yılın en özel günlerinden biri olan Sevgililer Günü için 03 Şubat - 14 Şubat tarihleri arasında yaratıcılığı konuşturacak bir kampanya düzenliyor. Düzenlenecek Twitter Kampanyası’nda sevgilisiyle kendi ismini yazıp #askkilidi hashtag’i ile aşkını en yaratıcı şekilde tweet’leyen günün sürpriz hediyesini kazanma şansı yakalayacak.

Dünyanın dört bir yanında âşıklar, üzerine isimlerini yazdıkları asma kilitleri köprü, tel örgü gibi yerlere asıp anahtarlarını atıyorlar. Bu aşk kilitleriyle birbirlerine bir daha ayrılmamak üzere bağlandıklarını ilan ediyorlar. Bu inanışla yola çıkan n11.com, Sevgililer Günü öncesinde çiftleri aşk kilitlerini Twitter’da paylaşmaya çağırıyor.

Sevgililer Günü’ne 11 gün kala geri sayım başlatan n11.com, 14 Şubat 2014 Cuma gününe kadar her gün, #askkilidi hashtag’i ile sevgilisiyle kendi ismini yazıp aşk kilidini en yaratıcı şekilde tweet’leyen bir kullanıcıya hediye kazandırıyor. Güne özel 1 ödül ve 1 kazananın olacağı kampanyada, toplam 11 sürpriz ödül, aşkını yaratıcılığa dökenlerle buluşacak. Günün kazananı ve sürpriz ödülü, ertesi gün n11.com Twitter sayfasından açıklanacak.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder