6 Şubat 2014 Perşembe

Kelliğe Kesim Çözüm Bulundu..

Transmed Tıp Merkezi tarafından geliştirilen yeni yöntem ile saç ekilecek bölge taze hücre ile yenilenip, saç ekim işleminin daha başarılı olması ve saçların daha gür uzaması sağlanıyor.

Transmed Tıp Merkezi, saç ekiminde yeni geliştirilen “Taze Hücre” yöntemi ile daha başarılı sonuç elde edildiğini ve ekimden sonra saçların daha gür uzadığını açıkladı.

Transmed Tıp Merkezi saç ekim uzmanları tarafından, saç ekimi öncesinde uygulanan bu yeni yönteme göre, karın bölgesinden minik bir doku örneği alınıyor. Alınan örnek özel bir işleme tabi tutularak kök hücreden daha zengin bir hale getiriliyor. Zengin hücre içeren bu bileşik, saçın zayıf olduğu bölgeye uygulanıyor. Taze hücrenin uygulandığı bölgenin doku kalitesi artığı için, saç ekimi işlemi de daha başarılı gerçekleşiyor. Saç ekiminden sonra uzayan saçlar daha hacimli ve gür oluyor.


Sonuç çok daha gür ve sağlıklı!

Transmed Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr.Melike KÜLAHÇI:  “Taze Hücre Tedavisi, saç dökülme problemini uzun süre yaşamış, saçsız deri alanı geniş ve dokusu incelmiş kişilere tavsiye edilen bir yöntemdir. Tedaviden sonra deri bağ dokusu anlamında zengin hale gelir. Saçsız deri saç köklerini daha rahat kabul eder. Bu yöntem sonrası kişinin alacağı sonuç, bilinen saç nakil işlemlerine göre daha gür ve sağlıklı olur. Operasyon öncesi uygulanan bu devrimsel yöntem ince tüyleri bile canlandırarak hastalarımızın memnuniyet oranını artırıyor.” dedi.




Taze Hücre tedavisi, saç ekiminden bağımsız da uygulanıyor...

Dr. KÜLAHÇI, taze hücre tedavisinin saç ekiminden bağımsız olarak uygulandığının da altını çizdi: “Taze Hücre tedavisinin saç ekiminden bağımsız, özellikle kadınlarda başarılı sonuçlar verdiğini görüyoruz. Hücre tümüyle kişinin kendi dokusundan alındığı için hiçbir yan etkisi görülmüyor. Sonuç yine kuvvetlenmiş, gür saçlar oluyor.”

Transmed Tıp Merkezi hakkında:
Transmed Tıp Merkezi, İstanbul’da Dr. Melike Külahçı tarafından, ileri teknik Saç ve Estetik Cerrahi hizmetlerini sunmak üzere uluslararası bir tıp merkezi olarak 1994 yılında kuruldu.

Saç Nakli ve Saç Tedavileri alanında dünya ile aynı anda en güncel cerrahi yöntemlerin ileri teknik ve gereçlerle uygulayan Transmed Tıp Merkezi, Estetik Cerrahi ve Dermatoloji alanlarında da hizmet vermektedir.

Transmed Tıp Merkezi, tavsiye ettiği ve sunduğu tüm tıbbi çalışmalarda, etik anlayışa sadık kalarak, sağlık odaklı bir yaklaşımla yön gösterir ve yaptığı tüm uygulamaların güvenilirliğini garanti eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder