26 Şubat 2014 Çarşamba

MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE n11.com’A DÜNYADAN İKİ ÖDÜL

E-perakende sektöründe Türkiye’den ödül alan tek kurum n11.com oldu


Kuruluşundan bu yana geçen kısa süre zarfında birçok başarıya imza atan n11.com, uluslararası platformda da başarısını tescilledi ve iş dünyasının en prestijli ödüllerinden olan Stevie Awards’da ‘E-Ticaret Sektöründe Müşteri Hizmetleri Ödülü’ ve ‘Yılın Ön-Ofis Müşteri Hizmetleri’ dallarında bronz ödüllerine layık görüldü.

Uluslararası platformda birçok başarının farklı alanlarda ödüllendirildiği tek küresel organizasyon olan ve ayrıca iş dünyasının en prestijli yarışmaları arasında bulunan Stevie Awards Ödülleri, 21 Şubat 2014 tarihinde Las Vegas’ta düzenlenen tören ile başarılı olan firmaları açıkladı. Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında 8’incisi düzenlenen Stevie Awards Ödülleri’nde bu sene 1.500’den fazla başvuruyu 260 kişiden oluşan jüri değerlendirdi. 8. Stevie Ödülleri'nde Müşteri Hizmetleri kategorisinde iki farklı dalda da ödüle layık görülen n11.com, tüketicinin güvenini kazanmak için gerçekleştirdiği çalışmalar, hızlı çözüm anlayışı ve satış sonrası destek hizmeti ile ‘E-Ticaret Sektöründe Müşteri Hizmetleri Ödülü’ ve ‘Yılın Ön-Ofis Müşteri Hizmetleri’ dallarında bronz ödül aldı.

Nisan 2013’te tüketiciler ile buluşan e-ticaret platformu n11.com, kuruluşundan bu yana geçen 10 aylık zaman zarfında, KOBİ’lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarak hızlı ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdi. İşletmeden tüketiciye (B2C) satış anlayışı ile ticarette gri alanlar yaratmadan, belgeli, tüketici haklarına saygılı ciddi bir platform ile ekonomiyi büyüten ve Türkiye’de e-ticaretin liderleri arasına giren n11.com, sadece call center hizmetleri için 55 personelle hizmet vererek, ilk 9 ayda 270 binin üzerinde çağrı cevaplayarak, %90 memnuniyeti oranına ulaştı.
 “n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.”
Doğuş Planet hakkında:

Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli açık pazar e-ticaret platform yatırımıdır. İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. Doğuş Planet markası “n11.com” ile, müşterilerine ve mağaza sahiplerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle  e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirerek sektörde bölgesel oyuncu haline gelmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir. Doğuş Planet, büyüyen Türkiye’nin günümüzün yükselen yıldızı e-ticaret sektöründe hak ettiği yere gelmesi misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder