4 Kasım 2013 Pazartesi

Run11 Yarışı 500’ü aşkın Katılımcıyla Gerçekleştirildi

Run11, hem küçükleri hem de büyükleri harekete geçiren pek çok etkinlik ve ödüllerle dolu bir programla, 500 kişiyi aşkın bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Klasman Yarışı, maraton koşucuları için Avrasya Maratonu öncesinde son ciddi prova oldu.
Türkiye’nin en büyük açık pazarı n11.com aktif yaşamak isteyenlere özel bir etkinlik olan Run11’i 03 Kasım 2013 Pazar günü, Belgrad Ormanı Ayvad Bendi Kurtkemeri Mesire Yeri’nde 3 yaşından 70 yaşına kadar herkesin katılımına açık bir şekilde gerçekleştirdi.   11 km.’lik Run11 koşusuna 500'ün üzerinde koşucu katıldı. Run11, sadece bir koşu olarak kalmadı, Virgin Radio ve Carnaval Turco’nun müzikleri, sponsor firmaların aktivite ve ikramlarıyla renklenen bir karnavala dönüştü. Spor eğitmenlerinin eşliğinde yapılan etkinliklerle her yaşa uygun spor alternatifleri sunuldu.
Run11 Genel Klasman Yarışı’nda alınan dereceler şöyle:
1-İbrahim Cenik
2-Üzeyir Söylemez
3-Mestan Turhan
4-Oğuzhan Yılmaz
5-Salih Öztürk
“n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.”
Doğuş Planet hakkında:

Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli açık pazar e-ticaret platform yatırımıdır. İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. Doğuş Planet markası “n11.com” ile, müşterilerine ve mağaza sahiplerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle  e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirerek sektörde bölgesel oyuncu haline gelmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir. Doğuş Planet, büyüyen Türkiye’nin günümüzün yükselen yıldızı e-ticaret sektöründe hak ettiği yere gelmesi misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder