11 Kasım 2013 Pazartesi

Ortadoğu’nun En Büyük Eğlence Şirketi Alchemy Project, Türkiye’de

Düzenlediği organizasyonlarla yüz binlerce kişiyi farklı etkinliklerde buluşturan Ortadoğu’nun lider eğlence şirketi Alchemy Project, Türkiye pazarına da iddialı bir giriş yapıyor. Alchemy Project, Türkiye’de eğlence sektörüne yeni bir soluk getirmek istiyor.
Dubai’de kurulan, Ortadoğu'da sunduğu yaratıcı ve yenilikçi projelerle gece hayatı etkinlik yönetimi ve eğlence markaları arasında lider olan Alchemy Project’in son durağı Türkiye ve Brezilya oldu. Alchemy Project, Dubai’de geçmişte düzenlediği başarılı müzik festivalleri, ailece izlenebilecek organizasyonları ve sosyal etkinlikleri, güçlü yapısı ve farklı konseptleriyle şimdi de Türkiye eğlence dünyasının beğenisine sunmaya hazırlanıyor.


Alchemy Project bugüne kadar Nicki Minaj, Chris Brown, Snoop Dogg, Tony Braxton, Leona Lewis gibi dünyaca ünlü yıldızların konserlerini başarıyla düzenleyerek uluslararası eğlence dünyasında önemli bir yer edindi. Alchemy Project’in ödüllü organizasyonu ‘ATELIER Concept’, son 3 yılında da 80 bini aşkın müzikseveri konuk ederek Ortadoğu’nun en büyük müzik festivali serisi olmayı başardı.
Bunun yanı sıra Alchemy Project, ‘Cirque du Soleil (Dralion Show)’, Moskova Kraliyet Balesi’nden ‘Kuğu Gölü’, tüm zamanların en büyük sihir gösterisi ‘The Illusionist Show’ ve Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Mike Tyson’ın efsanevi sahne şovu ‘The Undisputed Truth’ gibi Ortadoğu’da izleyici rekorları kıran organizasyonlarla sektörünün bir numarası oldu.
Alchemy Project ayrıca dünyanın sayılı gece hayatı endüstrilerinden birine sahip olan Dubai’de sektöre yön veren aktörlerin başında geliyor.


“TÜRKİYE’NİN EĞLENCE HAYATINA YENİ BİR RUH KAZANDIRACAĞIZ”


Alchemy Project’in kurucularından olan Mac.S.Far Türkiye’nin kendileri için heyecan verici bir ülke olduğunu dile getirerek, “Alchemy Project olarak Dubai'deki başarılı geçmişimizle birlikte, güçlü bağlantılarımızı da Türkiye'ye taşıyoruz. Türkiye’deki eğlence sektörüne ve genç nüfusa çok inanıyoruz. Bu ilişkiden de destek alarak, kendi portföyümüzdeki projeleri Türkiye’yle buluşturacağız. Yaratıcılık, değer kazandırma, tutarlılık ve uluslararası deneyim gibi mottolarımızla Türkiye’de eğlence sektörüne yeni bir soluk ve ruh getirmek amacındayız. Türk insanının sıcak yapısının da bize bu yolculuğumuzda destek olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
Sahip oldukları güçlü portföyle uzun süre konuşulacak büyük organizasyonlara imza attıklarını belirten Mac.S.Far, “ Son yıllarda, dünyanın en etkileyici ve rekabetçi şehirlerinden biri olan Dubai’de eğlence sektöründe yepyeni bir çizgi yarattık. Bu tecrübemizin ve becerimizin Türkiye gibi büyüyen ve umut vadeden bir markette de bize ışık tutacağını biliyoruz. Bizce Türk insanı dünyanın en iyi eğlence çözümlerini A kalite bir hizmetle almayı hakediyor ve biz de bunu onlara en yüksek kalitede sunmaya geliyoruz” dedi.


MUTLU YILLAR İSTANBUL
Alchemy Project, Türkiye’de ilk etkinliğini ‘The New Year’s Eve’ adıyla yılbaşı gecesinde Ortadoğu’nun eğlence dendiğinde akla gelen en büyük markası ATELIER’i İstanbul’a getirerek yapacak.  Yılın en önemli gecesi 31 Aralık 2013’te elektronik müzikten, dans müziğine kadar dünyanın önde gelen isimleri İstanbul seyircisiyle buluşacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder