10 Eylül 2013 Salı

OKULA DÖNÜŞ KREDİSİ ING BANK’TAN

ING Bank, okulların açılmasının yaklaşmasıyla birlikte avantajlı kredi seçeneklerini müşterilerine sunmaya başladı.  Nakit ihtiyacı olan tüm müşteriler sadece 9 TL dosya masrafı ödeyerek, 99 TL’den başlayan taksitlerle 7 bin TL’ye kadar olan kredi ihtiyaçlarını kendileri için en uygun ödeme seçeneği ile çözüme kavuşturacak. 
Eylül ayının gelmesiyle birlikte okula ve eve dönüş başladı. ING Bank, bu dönemde ortaya çıkabilecek acil nakit ve eğitim ihtiyaçları için uygun ödeme koşullu kredilerle tüketicilere destek oluyor.

Düşük faizli ve uygun ödeme koşullu kampanyalar hazırlayan ING Bank, 9 TL dosya masrafıyla ayda 7 bin TL’ye kadar 99 TL taksitle, 5 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyacını ise, yüzde 0.37 faiz oranı ile karşılama imkanı sunuyor.

Kredi kullanmak isteyen tüketiciler, ING Bank şubelerine giderek veya 2205’e SMS göndererek başvuruda bulunabilecek. Kampanyalar için son başvuru tarihi ise 30 Eylül. 


Kredi Tutarı
Kredi Vadesi (Ay)
Aylık Faiz Oranı
Kredi Toplam Masrafı
Aylık Taksit Tutarı**
Aylık Toplam Maliyet Oranı
Yıllık Toplam Maliyet Oranı
7,000 TL
60
1,17%
95 TL
99 TL
%1,46
17.48%


Örnek vade ve kredi tutarı için tüm vergiler ile kredi masrafları dahil edilerek hazırlanmıştır.
*Kredi Toplam Masrafı 9 TL dosya masrafı,  bir senelik olarak hesaplanan 66 TL sigorta masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti masrafı  toplamıdır.
**Kredi taksitleri 60 ay vade için ilk sene 99 TL olup, kredinin vadesi boyunca her sene yaklaşık %33 oranında artacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder