10 Eylül 2013 Salı

Dünya yıldızlarının tercihi Arzu Kaprol n11.com’da !

Meg Ryan, Gisele Bundchen, Kelly Rowland gibi dünya yıldızlarını giydiren ünlü moda tasarımcımız Arzu Kaprol, artık n11.com’daki mağazasında modaseverlerle buluşacak. Kaprol, Paris Moda Haftası’nda sergilediği ‘Bilinç Labirenti - Maze of Self’ adlı 2012 Kış Koleksiyonu’nu ilk kez online olarak n11.com’da açtığı mağazasında moda ve tasarım tutkunlarının ilgisine sunuyor.
Arzu Kaprol koleksiyonları bugünden itibaren moda kategorisinde birbirinden iddialı tasarımcılara platformunu açan n11.com’da yer alacak.  
Paris Moda Haftası'nda tanıtılan "Bilinç Labirenti - Maze of Self" isimli Arzu Kaprol 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu n11.com’da 3 Eylül itibari ile açtığı mağazasında tasarım ve modaseverlere sunuluyor.
2012 Paris Moda Haftası’nda büyük ilgi toplayan ve izleyenlere "bilinçaltının derinliklerinde büyülü ve düşündürücü bir yolculuk" yaşatan bu özel koleksiyonda sıcak ve soğuk tonların bir arada kullanıldığı tasarımlar, siyah, kırmızı, altın, bej ve mor renkler göze çarpıyor. Arzu Kaprol Sonbahar-Kış 2012 koleksiyonu “Bilinç Labirenti - Maze of Self” mimari ve geometrik formları bir arada sunuyor.
‘n11.com genç tasarımcılara önemli bir  fırsat sunuyor’
Kaprol, n11.com’un tasarımcılara ve özellikle genç yeteneklere çok önemli bir fırsat sunduğunu belirterek, ilk kez bu kadar az ve özel ürünün yer aldığı online bir mağaza projesini n11.com ile hayata geçirdiğini belirtiyor. “n11.com ile başlattığımız bu işbirliği benim için de yeni ve heyecan  verici bir deneyim olacak’’ diyen Arzu Kaprol, ‘Bilinç Labirenti’ koleksiyonunu şöyle anlatıyor: “Her koleksiyonun benim için çok özel bir anlamı var. Tasarım disiplinin herhangi bir alanındaysanız o dönemki hayata bakışınızla ilgili paralel bir şey ortaya çıkar. Bilinç Labirenti, bilinçaltımızdaki karmaşık karanlıkları, aydınlıkları, bizi biz yapan her türlü şeyi kabul ettiğimiz ve bir tür farkındalığın yansıdığı, hem desenler hem de kıyafetler üzerinde çok grift ve yoğun olarak pek çok detayın göründüğü koleksiyonlardan biri’’.

Arzu Kaprol ‘un Bilinçaltı Labirenti Koleksiyonu’na n11.com’da http://www.n11.com/gelismis-magaza/arzukaprol ulaşmak mümkün.

Arzu Kaprol Hakkında
2007 yılında ilk mağazasını açan Arzu Kaprol, Türkiye'de Beymen Grubu ile yaptığı lisans anlaşmasıyla 2008 - 2012 yılları arasında perakende sektöründeki varlığını güçlendirdi. Bugün ise Türkiye’de 9 mağazasıyla faaliyet göstermeye devam ediyor.
2011 yılından beri Paris Moda Haftası resmi takvimine davet edilen Arzu Kaprol, dört sezon üst üste uluslararası platformda koleksiyonunu sergiledi. 2013 yılında Paris’te ofis ve showroom açılışı yapılan markanın son iki sezondur koleksiyonları Arzu Kaprol Paris Showroom’da sunuluyor.
Arzu Kaprol hazır giyim ve Atelier koleksiyonlarıyla uluslararası düzeyde tanınmaya devam eden marka, Londra’da Harrods, Paris’te Montaigne Market, New York’ta Bergdorf Goodman başta olmak üzere yurtdışında 13 ülkede bulunan geniş satış ağıyla dünyadaki moda tutkunlarıyla buluşuyor.
Arzu Kaprol, The Museum of Modern Art - New York Modern Sanatlar Müzesi'nde gerçekleşen amfAR Organizasyonu'nun 25. yıldönümü için resmi kırmızı kurdeleyi temsilen yedi kırmızı couture kıyafet tasarladı.
Atelier Koleksiyonu ise Meg Ryan, Milla Jovovich, Kelly Rowland ve Gisele Bündchen gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi oldu. 2011 amfAR Galası ve Cannes Film Festivali Kapanış Töreni’nde Angela Lindwall’un ve yine 2013 Cannes Film Festivali’nde Chanel Iman’ın kıyafetleri Arzu Kaprol imzası taşıdı.

 “n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.”
Doğuş Planet hakkında:

Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli açık pazar e-ticaret platform yatırımıdır. İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. Doğuş Planet markası “n11.com” ile, müşterilerine ve mağaza sahiplerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle  e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirerek sektörde bölgesel oyuncu haline gelmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir. Doğuş Planet, büyüyen Türkiye’nin günümüzün yükselen yıldızı e-ticaret sektöründe hak ettiği yere gelmesi misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder