13 Mayıs 2013 Pazartesi

Rock’n Coke Erken Fırsat biletleri tükenmek üzere!



 Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke’un sınırlı sayıda satışa çıkan erken fırsat biletleri tükenmek üzere!

6-8 Eylül’de unutulmaz bir hafta sonu yaşamak isteyenler, son avantajlı biletlere sahip olmak için www.biletix.com ve Rock’n Coke Kampus Temsilcileri’nden biletlerini satın alabilir.

6-8 Eylül tarihleri arasında Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke’un erken fırsat biletleri tükenmek üzere. %40’a varan indirimle sınırlı sayıda satışa sunulan erken fırsat biletleri, www.biletix.com adresinden iki farklı kategoride satın alınabiliyor.  

Ayrıca bu yıl ilk kez üniversitelilere sunulan bir ayrıcalıkla ulaşım ve festival ihtiyaçlarını da içeren indirimli özel kampüs festival paketleri, Türkiye genelinde 50’nin üzerinde *üniversitedeki Rock’n Coke Kampüs Temsilcileri’ne ulaşılarak temin edilebilir.

Kombine: 65 TL öğrenci, 120 TL tam
Kombine ve Kamp: 80 TL öğrenci, 140 TL Tam
Kampüs paketleri: Rock’n Coke Kampüs Temsilcileri ve www.rnckampus.com ‘da

Kesintisiz Müzik ve Eğlence Rock’n Coke’ta
10 yılı geride bırakan Rock’n Coke, bu yıl sahne sayısını artırarak 5 farklı sahnede dünyaca ünlü grupları ağırlayacak. Rock’n Coke Sahnesi ve Alternatif Sahne’nin yanı sıra; dünyaca ünlü gruplar ve DJ’lerin yer alacağı, ilk kez hiç kesintisiz bir şekilde müzik ziyafeti sunacak olan Party Arena; dünyanın farklı ülkelerinden taze ve çizgi dışı müzik gruplarının performans göstereceği Keşif Sahnesi ve birbirinden farklı işbirlikleri ile zengin bir programı olacak olan Şehir Sahnesi ile Rock’n Coke, festival severlere eşsiz bir üç gün vadediyor.

Yabancı sanatçı organizasyonu Sziget, yerli sanatçı seçimi ve festival organizasyonu ise showhow tarafından gerçekleştirilen Rock'n Coke İstanbul 2013 ile ilgili detaylı bilgiye www.rockncoke.com üzerinden ulaşılabilir.

*Üniversiteler:
Selçuk Üniversitesi, İstanbul Üniversites, Kocaeli Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi; Marmara Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Dumlupınar Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi


Festival Hakkında                : www.rockncoke.com
                                                www.facebook.com/rockncoke
                                                 www.twitter.com/rockncoke
Biletler için                           : www.rockncoke.com/biletler
Organizasyon                       : www.showhow.com.tr


Rock’n Coke Hakkında
Coca-Cola tarafından ilk kez 2003 yılında düzenlenen ve bu sene 10. yaşını dolduran, Türkiye’nin en büyük açık hava festivali Rock’n Coke, zaman içerisinde yeni neslin geleneksel buluşma noktası haline gelirken, aynı zamanda adını Avrupa’nın önde gelen rock festivalleri arasına yazdırdı. Yourope - Avrupa Festivaller Birliği üyesi olan Rock’n Coke sahnesi şimdiye kadar çeşitli ülkelerden 101 yabancı, 98 yerli grup olmak üzere toplam 550’den fazla müzisyeni ağırladı. 7 yılda yaklaşık 250 binden fazla izleyiciye ev sahipliği yapan Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke’ta bugüne kadar; The Cure, Korn, Linkin Park, Muse, 50 Cent, Pet Shop Boys, The Prodigy, Iggy Pop, Placebo, Simple Minds, Suede, Nine Inch Nails, Kaiser Chiefs, Jane’s Addiction, Santigold, Juliette and the New Romantiques, The Rasmus, Offspring, The Smashing Pumpkins, Chris Cornell, Franz Ferdinand ve Manic Street Preachers gibi büyük isimler sahne aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder