24 Mayıs 2013 Cuma

Çocuklara dair tüm soruların yanıtları Psikolog Hüseyin Abay’la Kanz Facebook sayfasında


Çocuk eğitimi konusunu akademik teorik ayrıntıdan ve abartıdan kurtarıp, en temel anne-baba tutumlarını ön plana çıkaran Psikolog Hüseyin Abay, Kanz Türkiye facebook sayfasında çocuk eğitimiyle ilgili merak edilen tüm soruları canlı yanıtlıyor.

27 Mayıs Pazartesi günü 14:00-17:00 saatleri arasında çocuklarda saygı, tutarlılık, empati, model olma, görmezden gelme, mola, ödül ve ceza kavramlarıyla ilgili soruları canlı olarak yanıtlayacak olan Abay, çocuk yetiştirme konusunda merak edilen konularda ebeveynlere öneriler sunacak.
Çocuk yetiştirmenin, çocuk olmanın doğallığına, yaşamın gerçekliğine vurgu yapan Abay’ın “Organik Çocuklar” adlı bir kitabı bulunuyor.
Günümüz pedagojisinin eksikliklerini gideren ve boşluklarını dolduran yeni bir fikir, yeni bir bakış açısı ile yepyeni bir anlayış yaratan Abay, “Aile Odaklı Bütünsel Rehabilitasyon Modeli” ni oluşturmuş ve çalışmalarını bu model çerçevesinde yürütmüştür.

Kanz Hakkında:
Çocuk modasının öncü markası Kanz, 1949 yılında Almanya’da kuruldu. 0-12 yaş grubu çocuklar için özel tasarlanmış koleksiyonlar hazırlayan Kanz, 35’den fazla ülkede annelerin, babaların ve çocukların tercih ettiği bir marka. Kanz ürünleri kumaş, iplik, boya ve aksesuarlarda cilde zarar veren maddeler içermeyen malzemelerle, “Oeko-Tex 100 Kalite Standartı Sertifikası” normlarına uygun olarak üretiliyor.

Group Bema Hakkında:
Group Bema, 20 yılı aşkın süredir bağlı şirketleri ile Türkiye'de tekstil sektöründe çocuk konfeksiyonu üretimi ve Kanz markası ile hizmet veriyor. 2004 yılında, 1949'da kurulmuş olan Kanz markasının bağlı olduğu Kanz Finansal Holding'e ortak olan Group Bema, 2009 yılında holdingin tamamını satın almıştır. 2008 yılında, dünyaca ünlü Alman Steiff oyuncak markasının konfeksiyon grubu üretim ve dağıtım haklarını alan şirket 2010 yılında, önemli bir adım daha atarak 1842 yılında kurulmuş köklü bir Alman markası Doll’u bünyesine katmıştır. 2011 yılında, Doll markası ile Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Oyun Parkı gibi bebek araç gereçleri koleksiyonunu Türk tüketicisinin beğenisine sunan şirket, 2011 yılında, Avrupa'da tanınmış çocuk markası olan Pampolina’yı gruba kazandırdı. Kanz, Pampolina, Steiff, S&D, Whoopi, Doll, Kathe Kruse markaları ile dünya çocuk modasına yön veren Group Bema, 35'den fazla ülkede hizmet sunan bir dağıtım kanalını yönetmektedir. Türkiye'de Kanz, S&D ve Kidycity.com mağaza konseptleri ile Türkiye genelinde geniş marka ve ürün yelpazesi ile hizmet veren Group Bema’nın çatısı altında; Kanz Financial Holding, Bemateks Tekstil Paz. San.ve Dış Tic. A.Ş.BMA Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Birinci Mevki BMA Ajans yer alıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder