30 Nisan 2013 Salı

Avantajlı Rock’n Coke Biletleri Satışta


Coca-Cola tarafından ilk kez 2003 yılında düzenlenen ve bu sene 10. Yaşını dolduran, Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke, bu sene de sürpriz yenilikleri ve eşsiz atmosferi ile yine festivalseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

 

Rock’n Coke’un sınırlı sayıda satışa çıkan erken avantajlı biletleri 30 Nisan itibarıyla Biletix’ten, ve öğrencilere özel indirimli festival paketleri ise 6 Mayıs itibarıyla Rock’n Coke Kampüs Temsilcileri’nden alınabilir.

 

6-7-8 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanında gerçekleştirilecek olan Rock’n Coke, kesintisiz müzik ve zengin festival içeriği ile bu yıl da adından söz ettirecek. 10 yılı geride bırakan Rock'n Coke, unutulmaz bir festival deneyimi yaşamak isteyenleri Hezarfen Havaalanı’na bekliyor. Çok yakında ses getirecek festival programını www.rockncoke.com üzerinden açıklayacak olan Rock’n Coke, bu sene artan sahne sayısı ile birçok farklı müzik türüne ve yenilenmiş festival alanı ile müzik dışı özel performanslara da ev sahipliği yapacak.

 

Kesintisiz Müzik ve Eğlence 5 Farklı Sahne ile Rock’n Coke’ta

Rock’n Coke, bu yıl sahne sayısını artırarak 5 farklı sahnede dünyaca ünlü grupları ağırlayacak. Rock’n Coke Sahnesi ve Alternatif Sahne’nin yanısıra; dünyaca ünlü gruplar ve DJ’lerin yer alacağı, ilk kez hiç kesintisiz bir şekilde müzik ziyafeti sunacak olan Party Arena; dünyanın farklı ülkelerinden taze ve çizgi dışı müzik gruplarının performans göstereceği Keşif Sahnesi ve birbirinden farklı işbirlikleri ile zengin bir programı olacak olan Şehir Sahnesi ile Rock’n Coke, festivalseverlere eşsiz bir üç gün vaadediyor.

 

Yabancı sanatçı organizasyonu Sziget, yerli sanatçı seçimi ve festival organizasyonu ise Showhow tarafından gerçekleştirilen Rock'n Coke İstanbul 2013 ile ilgili detaylı bilgiye www.rockncoke.com üzerinden ulaşılabilir.

 

Avantajlı biletler Biletix ve Rock’n Coke Kampus Temsilcileri’nde

Rock’n Coke’un %40’a varan indirimle sınırlı sayıda satışa sunulan avantajlı biletleri, www.biletix.com adresinden iki farklı kategoride satın alınabiliyor.  

 

Ayrıca bu yıl ilk kez üniversitelilere sunulan bir ayrıcalıkla ulaşım ve festival ihtiyaçlarını da içerisinde bulunduran indirimli özel kampüs festival paketleri, Türkiye genelinde 50’nin üzerinde üniversitedeki Rock’n Coke Kampüs Temsilcileri’ne ulaşılarak temin edilebilecek.

 

Kombine: 65 TL öğrenci, 120 TL tam

Kombine ve Kamp: 80 TL öğrenci, 140 TL Tam

Kampüs paketleri: 6 Mayıs’tan itibaren Rock’n Coke Kampüs Temsilcileri ve www.rnckampus.com ‘da

 

Festival Hakkında                : www.rockncoke.com

                                                www.facebook.com/rockncoke

                                                 www.twitter.com/rockncoke

Biletler için                           : www.rockncoke.com/biletler

Organizasyon                       : www.showhow.com.tr

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder