4 Mart 2014 Salı

Rixos Hotels'in dijital pazarlama ve sosyal medya ajansı Dekatlon Buzz oldu

Dijital pazarlama ve sosyal medya iletişiminde çalışmalarına hız veren Rixos Hotels, 2014 yılında dijital dünyanın kapılarını Dekatlon Buzz ile aralayacak

Türk misafirperverliğini uluslararası arenada tanıtmayı misyon edinen ve dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Rixos Hotels, dijital pazarlama ve sosyal medya ajansını belirledi. Rixos Hotels, 2014 başı itibariyle deneyimli ve  alanında öncü ajanslardan biri olan Dekatlon Buzz ile ilerleme kararı aldı.

Sosyal medya alanında pazarlama iletişimi çalışmalarını ve misafir hizmetleri servislerini Türkçe, İngilizce, Almanca ve Rusça olmak üzere dört dilde uygulama kararı alan Rixos Hotels, farklı coğrafyalarda yoğun olarak kullanılan Facebook, Twitter, Vkontakte, Tripadvisor gibi mecralarla işbirliklerine start verdi.



Rixos Hotels hakkında:
Rixos Hotels, 2000 yılında Antalya’da kurulmuş ve günümüzde dünyanın en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biri haline gelmiştir. Rixos Hotels, Türkiye’nin yanı sıra Rusya, CIS, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Avrupa’da lüks resort ve şehir otellleri ile hizmet vermektedir.
www.rixos.com

Dekatlon Buzz hakkında:

Dijital pazarlama ve sosyal medya ajansımız; sosyal medya aplikasyonları, kullanıcı deneyimleri ve alışkanlıklarının markaya yaratıcı bir biçimde yansıtılması odaklıdır. Ekibimiz, dijital ve sosyal platformda birçok alanda çalışma imkanı sunmaktadır. Bu çalışmalar(hizmetler) sosyal medya takip ve analizi, dijital halkla ilişkiler ve çoklu yaratıcı çözüm sunumlarını içermektedir.

2009 yılından beri Dekatlon Buzz hem lokal hem de dünya çapında Türk Hava Yolları, Sony, Vodafone, Unilever (Axe,Omo, Magnum, Rexona, Knorr, Lipton, Algida gibi 24 ismin de içinde bulunduğu birçok marka) KPMG, Bayer, Eczacıbaşı, L'Oreal, Bacardi/Martini, Yurtiçi Kargo, ETİ ve Denizbank gibi firmaların çalışmalarının altına imzasını atmıştır. 

Türkiye, Almanya, İngiltire, Doğu Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde geniş iş ağı yelpazesini bünyemizde barındırıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder