3 Haziran 2016 Cuma

Çelsan 100 yıllık Sanayi Geçmişini Ankomak Fuarı’na Taşıdı!

Çelsan Çelik Halat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1-5 Haziran 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da organize edilecek olan Ankomak - 21. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Gerçekleştiği yıllarda inşaat sektörü temsilcilerini bir araya getiren ve 1000’den fazla markanın temsil edildiği Ankomak, Avrasya bölgesinin en etkili uluslararası platformu olma niteliği taşımaktadır. Bu yıl fuara Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin destekleriyle yurtdışı alım heyetlerinin de katılacağı fuarda, 35 ülkeden katılım gösterecek alım heyeti ile markaların yurtdışı tanıtım faaliyetlerine de etkili şekilde fayda sağlayacak. Fuar, sektör temsilcilerine yeni satmalma, iş geliştirme, iş ve işbirliği fırsatları yaratılması amacıyla düzenlendiği için, fuarın, katılım gösteren tüm sektörlerin büyümesine ve ihracatlarına katkı yapacağı düşünülmektedir.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çelşan Yönetim Kurulu Başkanı John Zarb, “1900’lü yılların başında İstanbul’da bir şahıs şirketi olarak kurulan firmamız; Çelik Halat ve Bağlantı Elemanlarının satışı konusunda hizmet vermektedir. 1983 yılından bu yana Çelsan Çelik Halat Sanayi ve Ticaret A.Ş. adı ile faaliyet göstermekte olan firmamızda şu anda dördüncü nesil görev yapmaktadır. Piyasanın en eski firması olarak; ürünler konusunda dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, verimliliği ve güvenliği yüksek ürünleri seçerek kalitenin yükseltilmesi konusunda piyasada öncülük yapmaktır. Stoklarımızdaki 1mm’den 90mm’e kadar geniş çap ve kompozisyon aralığındaki geleneksel çelik halatlar ve yüksek kopma dayanımına sahip “HYROPE” ile Asansör, Balıkçılık, Çimento, Demir Çelik, Liman, İnşaat, Vinç, Petrol ve Maden Sanayi sektörlerine hizmet vermekteyiz. Bu fuarda tüm dünyaya sahip olduğumuz gücü göstermeyi hedefliyoruz.” dedi.

“Çelsan olarak Ankomak 2016’dan büyük fayda bekliyoruz.”

Çelsan Çelik Halat Sanayi ve Ticaret A.Ş. vinç sektöründe özellikle teleskobik mobil vinçlerde kullanılabilen Kiswire marka “Hylift16S” çelik halatlarımızın yanı sıra Grade 80 ve Grade 100 normunda Alman menşeili JDT marka zincir, TSE ve CE belgeli örgü ve pres baskılı çelik halat sapan ve zincir sapanlar, polyester sapan, mapa kilit, kanca ve özel halat yağlarının da satışını yapmaktadır. Tüm yönetim kadrosu ve çalışanları ile müşterilerinin ihtiyaçlarını esas alarak “Kalite Yönetim Sistemi” ilkelerini içselleştirip, sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesi için çaba sarf eden Çelsan, çalışanlarımızın eğitim ve verimliliğini sürekli geliştirerek, hizmet kalitesinin her geçen gün arttırılmasını yolunda emin adımlar atmaktadır.




Bu doğrultuda Çelsan olarak değerlerimize ve gücümüze güvenerek 21. Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı’nda tüm paydaşlarımızı standımıza bekliyoruz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder