20 Ocak 2014 Pazartesi

KLİKSA.COM’DAN “ÜRÜNÜM HEMEN GELSİN” DİYENLERE MÜJDE!

E-ticaret platformu kliksa.com, müşterilerinin ürünlerini en kısa sürede teslim etmek amacıyla “Hemen Gelsin” hizmetini başlattı. kliksa.com müşterileri, hizmet kapsamında “Aynı Gün Teslimat” ve “Hızlı Teslimat” seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Bol çeşit, cazip fiyat ve hızlı teslimat avantajlarıyla müşterilerine akıllı alışveriş imkânı sunan kliksa.com, uygulamaya geçirdiği yeniliklerle onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. kliksa.com tarafından hayata geçirilen “Hemen Gelsin” hizmetiyle; müşteriler belirli bir ücret karşılığında “Aynı Gün Teslimat” ve “Hızlı Teslimat” fırsatlarından yararlanabiliyor ve ürünlerini en kısa sürede teslim alabiliyor.

İstanbul’da Aynı Gün Teslimat
Uygulama kapsamında hayata geçirilen “Aynı Gün Teslimat” seçeneğinden yararlanmak isteyenlerin siparişlerini gün içinde saat 13:00’a kadar vermeleri gerekiyor. Sadece stoklarda bulunan ürünler için geçerli olan uygulamadan, İstanbul’daki birçok ilçede ikamet eden kişiler faydalanabiliyor. “Hızlı Teslimat” seçeneğinden yararlanmak isteyenlerin ise siparişlerini saat 16:00’a kadar vermeleri gerekiyor. İstanbul dışında ikamet eden müşteriler için farklı iller özelinde sunulan seçenek, belirli kategorilerde ve stokta bulunan ürünleri kapsıyor. “Hemen Gelsin” hizmeti hakkında detaylı bilgi almak isteyenler kliksa.com adresini ziyaret edebilir.


Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan kliksa.com Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan; satış sonrası hizmetlere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Yeni ürünleri, cazip fiyatlarla müşterilerimize sunarken, hayatlarını kolaylaştırarak onlara keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı da amaçlıyoruz” dedi.  

Hemen Gelsin ile fark yaratmak istiyoruz
Nevgül Bilsel Safkan; “Müşterilerimizin çeşitlenen ihtiyaçlarına her açıdan cevap verebiliyor olmak bizim açımızdan son derece önemli. Sadece fiyat ve çeşitle değil, sunulan satış sonrası hizmetlerimizle de fark yaratmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

kliksa.com Hakkında

Sabancı Holding’in iştiraki olan Kliksa İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin internet sitesi olarak 2012’de kuruldu. Sahip olduğu geniş ürün gamını cazip fiyatlarla ve Sabancı güvencesiyle tüketicilerine sunan kliksa.com; televizyon, görüntü sistemleri, cep telefonu, bilgisayar, beyaz eşya, spor ve outdoor, anne, bebek ve oyuncak, oto aksesuarları, züccaciye ve ev düzeni, saat, gözlük ve aksesuar gibi kategorilerde 250 bini aşkın ürünü bünyesinde bulunduruyor. Bu ürünlere her gün yenilerini ekleyerek ürün yelpazesini genişletmeye devam eden ve ürünlerinin tüketicilere her zaman hızlı şekilde ulaşmasını hedefleyen kliksa.com'da, her güne özel kampanyalara; 12 aya varan taksit seçenekleri, cazip fiyatlar ve Sabancı güvencesiyle ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için: www.kliksa.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder