13 Temmuz 2012 Cuma

Bi’ Büyük Fest, üçüncü senesinde de unutulmaz anlar yaşattı


Türkiye’nin en büyük açıkhava gazinosu Kuruçeşme Arena mühteşem düetlere sahne oldu.



Bi’ Büyük Fest, üçüncü senesinde de unutulmaz anlar yaşattı



Türkiye’nin sofra ve eğlence kültürüyle özdeşleşen efsane markası Yeni Rakı’nın lezzet ve müziği buluşturan etkinliği “Bi’ Büyük Fest” üçüncü kez Kuruçeşme Arena’yı Türkiye’nin en büyük Açıkhava gazinosuna çevirdi. Lezzet ve müzik tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği festivalde, Emel Sayın, Göksel ve Gökhan Tepe şarkılarıyla katılımcılara İstanbul Boğazı’nın büyülü manzarası eşliğinde unutulmaz bir gece yaşattılar. Bi’ Büyük Fest, Haftasonu Dergisi işbirliği ile kurulan alanda Adnan Şenses, Melihat Gülses, Selami Şahin, Gülden Karaböcek, Halit Kıvanç, Halit Akçatepe, Yeliz, Seren Serengil, Nilgün Belgün, Tuba Ünsal, Aslı Hünel, Paşhan Yılmazel, Seyyal Taner, Gizem Özdilli, Zeynep Mansur ve Pınar Esen gibi pek çok ünlü ismi ağırladı.



Türkiye’nin lider rakı markası Yeni Rakı’nın eğlence ve kültür hayatımızın en önemli öğelerinden biri olan gazino kültürünü ve değerlerini tekrar yaşatmak ve onları tanımayanlara tanıtmak amacıyla düzenlediği Bi Büyük Fest, muhteşem konserleri, Yeni Rakı’ya eşlik eden Türkiye’nin dört bir yanından gelen mezeleri, yemekleri ve birbirinden eğlenceli aktiviteleri ile üçüncü kez sona erdi.




İstanbul Boğazı’nın büyüleyen görüntüsü eşliğinde, festival alanına kurulan Lezzet Durakları’nda Türkiye’nin farklı mutfaklarından birbirinden lezzetli mezelerin katılımcılara sunulduğu “Bi’ Büyük Fest”te bu sene Emel Sayın, Göksel ve Gökhan Tepe sahne aldı. Üç sanatçının da sergilediği muhteşem performansların ardından birbirleriyle yaptıkları düetler ise katılımcılardan büyük alkış aldı. Festivalin ana sanatçısı olan Emel Sayın’ın en sevilen şarkılarını seslendirdiği performansı Yeni Rakı’nın Facebook sayfasından da canlı olarak gösterildi. Konser sırasında Facebook üzerinden en çok istek alan parçasını da Emel Sayın, Kuruçeşme Arena’yı dolduran binlerce kişiyle hep bir ağızdan söyledi.



Yılın Düeti Adnan Senses’ten

Bi’ Büyük Fest’te gerçekleşen en büyük sürprizlerden biri ise Adnan Şenses ile Gökhan Tepe’nin muhteşem düetiydi. Adnan Şenses sahnede Gökhan Tepe’yle “ölürsem kabrime gelme istemem” ve “neden saçların beyazlamış arkadaş” şarkılarını söylerken Arena’yı  dolduran binlerce seyirci sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.



Festival alanında Haftasonu Dergisi işbirliği ile kurulan alanda ise Selami Şahin, Adnan Şenses, Melihat Gülses, Gülden Karaböcek gibi gazino kültürünün en önemli simalarının yanı sıra, Halit Kıvanç, Halit Akçatepe, Yeliz, Seren Serengil, Nilgün Belgün, Tuba Ünsal, Aslı Hünel, Paşhan Yılmazel, Seyyal Taner, Gizem Özdilli, Zeynep Mansur ve Pınar Esen gibi birbirinden ünlü isimler Bi’ Büyük Fest coşkusuna tanıklık etti.



Bu eşsiz müzik ziyafetini masalardan izleyen katılımcılara Hilton İstanbul’un özel menüsünden lezzetler sunulduğu festivalde ayrıca, Büyük Yeni Rakı Orkestrası’nın eğlenceli müzikleri, festival alanında yer alan oryantal dansçılar, falcılar ve karikatüristler gibi birbirinden eğlenceli aktiviteler de yer aldı. Haftasonu Dergisi’nin Gazino Kültürü Tarihi fotoğraf sergisi de katılımcılardan büyük ilgi gördü. Festivalin en özel alanların biri de Rakı Üretim Modeli standı oldu. Yaklaşık 11 metre uzunluğunda ve rakı üretiminin tüm süreçlerini gösteren dev bir maketten oluşan Rakı Atölyesi, katılımcılara üzümün rakıya nasıl dönüştüğünü tüm detayları ile gösterdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder