12 Şubat 2014 Çarşamba

Teknosa’nın Retrosa Ekibi, İzmirli Seher Hanım’ı yeni çamaşır makinesine kavuşturdu

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri Teknosa’nın, “Geçmiş retroysa, gelecek Teknosa” sloganıyla tüketicileri için başlattığı kampanyada Retrosa jürisi seçimini İzmir’den yaptı. Evladiyelik çamaşır makinesini Retrosa Ekibi’ne gönderen İzmirli Seher Hanım, bunun yerine yepyeni ve son model bir çamaşır makinesi kazandı.


Eskisini Retrosa aldı, yenisini Teknosa verdi
Teknosa, ‘Retrosa’ adını verdiği teknoloji ustası bir ekip ile güncelliğini yitirmiş ama atılmaya kıyılamayan bilgisayar ve televizyon gibi ürünleri elden geçirdi. Retrosa ekibi son olarak İzmirli Seher Hanım’dan gelen eski çamaşır makinesini, son model bir yarış aracına dönüştürmeyi başardı. Eskiden sevilerek kullanılan ancak zamanla kullanılamaz hale geldikleri için unutulmuş bu eşyalara itibarları iade edilirken, Türkiye’nin teknoloji perakendecisi Teknosa, gönderilen bu eski ürünlerin yerine yenilerini mağazadan tüketicisine hediye etmeye  devam ediyor.

4 bin ‘eski eşya’ fotoğrafı gönderildi
Teknosa’nın Retrosa kampanyası tüketiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Şu ana kadar 3 bin civarında kullanıcı, yaklaşık 4 bin eski eşya görselini Retrosa ekibine gönderdi. Retrosa katılımcıları tarafından gönderilen bu içerikler ise toplamda 1.5 milyondan fazla kez oylandı.

Retrosa’ya başvurular devam ediyor
Kullanıcılar teknosadanretrosa.com adresine girerek, Retrosa ekibine eski eşyalarının fotoğrafını yolluyor, karşılığında Teknosa’dan istedikleri ürünün yenisini seçerek kampanyaya katılabiliyor. Yollanan eşyalardan jüri tarafından seçilen bir tanesi ise yeni Retrosa webisode’unun konusunu oluşturuyor. Retrosa ekibi eşyayı teslim aldıktan sonra, akla gelmeyecek yöntemlerle ürünü canlandırıyor. Site webisode takibi ve kampanya katılımı gibi işlevlerinin yanında, diğer kullanıcıların katılımlarını görmeyi ve onları oylamayı sağlayan eğlenceli bir galeri bölümünü de içinde barındırıyor.

-

TEKNOSA Hakkında

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği sektöründe; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak  üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 4000’e yakın çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 77 ilde 296 mağaza ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, yılda 100 milyonu aşkın müşteri ziyaret etmektedir. Teknosa, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (International Standardization Organization–ISO) tarafından oluşturulan kalite yönetim standardı ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO27001:2005 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO:10002:2004 Müşteri Memnuniyeti-Şikayet Yönetimi Standardı belgesine sahiptir. Teknosa hakkında ayrıntılı bilgiye www.teknosa.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder