19 Ağustos 2013 Pazartesi

R4BIA’dan İnsanlığa Mesaj Var!

Belki, uzaylılar insanlığa yardımcı olabilir!

Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşim Arap Emirlikleri’nden umudumuzu kestiğimiz için artık farklı bir arayışa girmiş bulunuyoruz. Artık “uzay”dan, “uzaylılar”dan yardım talep ediyoruz.


Dil, din, ırk, cinsiyet gözetmeksizin İNSANLIĞIN barış ve huzur içerisinde yaşayabilmesi için birlik olma zamanı!

Mısır’da, özellikle Rabiatü-l Adeviyye meydanında yaşananlar dünya basınında neredeyse hiç yer almadı! Sosyal medyada yayılan çığlıklar olmasa bir demokrasi katliamından dünyanın belki haberi bile olmayacaktı.


Yaşanan olaylar karşısında halkların ve hükümetlerin gerekli tepkiyi vermesini sağlamak, dikkatleri üzerimize toplamak, tepkisini ortaya koyanları bir araya getirmek için “uzaylılardan yardım istiyoruz!” projesini hayata geçirdik.


R4BIA.us internet sitesine girerek, dünyadan uzaya göndermek istediğiniz mesajlarınızı paylaşabilirsiniz.

Paylaşılan bu mesajlar ile hem Mısır’da madur durumdaki vatandaşlara, kardeşlerimize destek olup sesimizi herkese duyurmuş hem de sessiz kalan dünyaya R4BIA konseptiyle ortak bir tepki göstermiş olacağız.

Şimdi herkesin kendini sorgulamasını istiyoruz. Biz bu kadar sıra dışı bir ümide bel bağladıysak suç kimin?


R4bia.us Hakkında

http://r4bia.us/ özellikle gelen şehit haberleriyle uykusuz ve gözyaşları içinde kalan bir grup gencin yaşanan antidemokratik harekete, bunun ötesinde yaşanan katliama tepki olarak ortaya çıkardıkları bir sosyal sorumluluk projesidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder