31 Temmuz 2013 Çarşamba

n11.com’a özel Vogue Türkiye Trend Kataloğu yayında!

Bu yazın moda ve aksesuardaki ‘en’leri n11.com’da
Vogue Türkiye,  n11.com’daki en trend ürünleri sezon başında sizin için seçti. Vogue tarafından online katalog  formatında hazırlanan sezon trendleri kataloğu ile kendinize en yakın trendi seçip bu trendin size en yakışacak parçalarını  n11.com’dan anında satın alabiliyorsunuz!

Vogue Türkiye n11.com’daki yazın ‘en’ trend moda tercihlerini sezon başında sizler için belirledi. Vogue Türkiye editörlerinin seçimleriyle belirlenen yaz trendleri hem yaz mevsimini şehirde geçirenler hem de tatile deniz kıyısında devam edenler için çok zengin ve iddialı seçenekler sunuyor.
Marc Jacobs, Jill Sander gibi dahi tasarımcıların da yöneldiği minimal, parlak kumaştan seçilmiş Monokrom tasarımlar, bedene dinamik bir hareketlilik kazandıran ve feminen bir görünüm veren volümler, zarif çiçekler, Uzakdoğu esintileriyle hazırlanmış yaz ceketleri, geometrik çizgiler, Dolce & Gabana’ya ilham veren çizgili tasarımlar, erkek takımlarında gözlenen renklilik, dolgu ve hasır topuklar, gösterişli yaz takıları gibi giyimden aksesuara kadın ve erkek modasında bu yaza damgasını  vuran ‘en’ yeni trendleri katalogdan takip etmek mümkün.

Sezonun en trend parçalarını n11.com’dan hemen satın alabiliyorsunuz!
Vogue Türkiye tarafından online trend kataloğu olarak  hazırlanan İlkbahar-Yaz 2013 Sezon Trendleri, http://www.groarstudios.com/labs/Vogue/Trends_v6.html üzerinden takip edilebiliyor. Trendler hakkında ipuçlarıyla birlikte, n11.com’da satılan en uygun ürün seçeneklerini incelemeye imkan veren uygulama sayesinde beğendiğiniz ürünü n11.com’dan anında satın alabiliyorsunuz.
İlk sayısında 2013 İlkbahar-Yaz trendlerini sunan Vogue Türkiye’nin n11.com için özel hazırladığı Trend Kataloğu önümüzdeki sezonlarda yeni trendler ile n11.com takipçileriyle buluşuyor olacak.

 “n11.com bir Doğuş Planet markasıdır.”
Doğuş Planet hakkında:
Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kurulan Doğuş Planet, Türkiye’nin en yeni B2C konseptli açık pazar e-ticaret platform yatırımıdır. İnternet sektöründe yenilikçi hizmetler konusunda öncü olmayı planlayan Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. Doğuş Planet markası “n11.com” ile, müşterilerine ve mağaza sahiplerine sunduğu yenilikçi hizmetlerle  e-ticaret sektörünü yeniden şekillendirerek sektörde bölgesel oyuncu haline gelmeyi hedeflemekte ve KOBİ’lerin e-ticaret sektörüne atılmasını desteklemektedir. Doğuş Planet, büyüyen Türkiye’nin günümüzün yükselen yıldızı e-ticaret sektöründe hak ettiği yere gelmesi misyonu ile çalışmalarını sürdürmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder